Kundeservice : | kundeservice.logistikk@lovenskiold.no
Retur og Reklamasjon : | retur.logistikk@lovenskiold.no
Telefon direkte : 90 54 07 61vennligst vent..Informasjon Information


OM LØVENSKIOLD LOGISTIKK

Løvenskiold Logistikk er et moderne logistikksenter som har tatt i bruk avansert lagerstyring og informasjonsteknologi for å effektivisere hverdagen for de forhandlerne som er deres kunder. Sentrallageret på Fossum i Bærum er på over 19.000 m2 og har 400 kunder over hele landet. Løvenskiold Logistikk lagerfører ca. 12.000 artikler fra ca. 200 leverandører. Tilgjengelighet til et stort sortiment fra ett sted er svært effektivt, og forenkler det daglige arbeidet betraktelig. 

Oppgradering og automatisering er gjennomført slik at Sentrallageret på Fossum fremstår som bransjens mest effektive logistikksenter. Bestillinger fra forhandlerne skjer elektronisk, enten via håndterminaler eller direkte i vårt logistikksystem. Målet er å være den mest kundefokuserte, innovative og handlekraftige aktøren i bo- og byggevarebransjen. Det innebærer krav til høy kvalitet og varetilgjengelighet, lav feilprosent og presise leveranser.

Med en varekatalog tilgjengelig på nett gis kundene et godt hjelpemiddel for å få en god oversikt over et stort og bredt sortiment. Den gir tilgang til lagerførte artikler, bilder, produktinformasjon og priser, og forenkler ordreprosessen for kundene. 

Alle kan ta en kikk i katalogen med begrenset tilgang til informasjon ved å klikke på linken "Varekatalog" til høyre. Ønsker du å få tilgang til all vareinformasjon, må du registrere deg. Dette gjør du ved å velge "varekatalog" etter at du har klikket deg inn på linken og deretter følge instruksjonen

LOGG INN